Emisiunea "Viata dimineata" de pe B1 TV detine cea mai completa sectiune de previziuni astrologice din cite-am vazut eu pina acum. Ea consta dintr-o domnisoara cu parul lung, cirliontat si blond, care mai intii recita horoscopul pentru femei, dupa care ia zodiile de la capat, ca sa-l livreze si p-ala pentru barbati. Sa faca bine cei de pe B1 sa introduca de urgenta si niste previziuni pentru copii. Eu, dac-as fi un scorpion mic, de exemplu, as refuza sa ma duca mami la gradi, pina nu m-as lamuri daca e o zi in care e bine sa impart jucariile cu colegii sau una in care ar fi de preferat sa stau imbufnata, intr-un colt, sub o masuta, cu degetelu-n gurita.

"Imi plac Adela Popescu si Dan Bordeianu pentru ca sint originali. Imi plac stilul lor". Asa a declarat, tot pe B1, dar, de data asta, in emisiunea "Verissimo", o membra a trupei "Shock", compusa din trei domnisoare dezbracate, in virsta de 14-15 ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.