Adrian Mutu si Alexandra Dinu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri, si cind s-au casatorit, si cind au divortat. S-au casatorit de tineri, amindoi fiind vedete: unul in domeniul sportului, celalalt in showbiz. In 2003, au divortat. A fost un divort extrem de zgomotos: sedinte in instanta, sageti trimise prin presa, au existat chiar si cafteli, evident intre soti, dar pina la urma apele s-au limpezit. Instanta a desfacut casatoria si a decis ca rodul iubirii dintre cei doi, baietelul Mario, sa fie incredintat mamei, iar irezistibilul fotbalist sa plateasca pensie alimentara. Toata lumea a crezut ca atit Adrian Mutu, cit si Alexandra Dinu isi vor vedea de viata lor. Insa nu e deloc asa. Acum, la trei ani de la pronuntarea divortului, casatorit si tatal unei fetite, Mutu s-a rasucit si cere Justitiei din Romania reincredintarea lui Mario.

Doua cereri depuse in decurs de citeva zile

Internationalul roman cere, prin intermediul instantei, ca Mario, baietelul rezultat din casnicia cu Alexandra Dinu, sa-i fie incredintat lui. De altfel, pe rolul Judecatoriei sectorului 2 din Capitala exista doua cereri formulate de Adrian Mutu, in calitate de reclamant. In prima, inregistrata pe data de 5 octombrie 2006, fotbalistul solicita reducerea pensiei de intretinere la care a fost obligat prin sentinta de divort sa o plateasca pentru Mario. In a doua cerere, inregistrata pe data de 12 octombrie, la citeva zile dupa prima, Adrian Mutu solicita, nici mai mult, nici mai putin decit reincredintarea minorului, plus obligarea Alexandrei Dinu la plata unei pensii alimentare. In ambele procese a avut loc pina acum un singur termen de judecata, azi urmind ca judecatorii sa inceapa dezbaterile.

S-au certat mereu pentru pensia alimentara

Schimbarea de macaz a lui Adrian Mutu este cel putin ciudata. Neavind inca la indemina motivele expuse de fotbalist in cele doua cereri, nu putem sa nu ne intrebam ce l-a determinat pe jucatorul Fiorentinei sa ceara copilul din prima casnicie spre incredintare.

In nenumarate rinduri, Alexandra, acum actrita de succes in Italia, l-a acuzat pe fostul sot ca nu se preocupa de copilul lor. Nu plateste pensia alimentara, dar nici nu se oboseste sa-l viziteze pe Mario. Cert este ca ceva s-a intimplat intre cei doi, mult mai grav decit neplata unei pensii, daca Mutu a hotarit sa-si ceara copilul prin intermediul Justitiei. Si este extrem de motivat sa obtina custodia lui Mario, avind in vedere ca a depus, in decurs de citeva zile, doua solicitari.

Ce spune sentinta de divort

Reamintim ca Judecatoria sectorului 2 a decis, in 2003, desfacerea casatoriei, Alexandra revenind la numele purtat anterior mariajului, adica Dinu. Copilul a fost incredintat spre crestere si educare mamei, Adrian Mutu urmind sa achite o pensie alimentara de 2.500 de euro pe luna, iar bunurile solicitate de Alexandra, un autoturism BMW si un imobil din strada Dragos Voda, sector 2 Bucuresti, sa revina reclamantei.

Judecatorii au mai hotarit ca Adrian Mutu va avea dreptul sa-si vada copilul de doua ori pe luna, urmind a se intelege cu fosta sotie in vederea petrecerii impreuna a unor vacante. Acest aspect a fost sustinut de avocatul Alexandrei, care a completat spunind ca, daca ii va permite timpul, Adrian nu va fi impiedicat sa-si vada copilul de cite ori doreste. Procesul intentat acum de Adrian Mutu, prin care cere reincredintarea minorului, se anunta cel putin la fel de zgomotos ca si divortul. Jucatorul Fiorentinei este sustinut acum si de actuala sa sotie, Consuelo Mutu. Cei doi si-au botezat, recent, fiica.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.