Acuzati ca au masluit rezultatele finale ale concursului, cei implicati in realizarea emisiunii „Dansez pentru tine“ vor rezolva in editia speciala de maine toate cazurile participantilor, urmand a le oferi acestora banii suficienti pentru a-si implini visul
Acuzati ca au masluit rezultatele finale ale concursului, cei implicati in realizarea emisiunii "Dansez pentru tine" vor rezolva cu ajutorul sponsorilor, in editia speciala de maine, toate cazurile participantilor la competitie.

Cu ocazia implinirii a 11 ani de existenta, Pro TV-ul incearca sa se spele de pacate dupa ce desemnarea cuplului Victor Slav-Carmen Stepan drept castigator la concursul "Dansez pentru tine" a dat nastere la o multime de proteste. Vineri seara, in cadrul editiei speciale a acestei emisiuni, postul din Pache Protopopescu pregateste surprize tuturor participantilor. Mai precis, partenera pe ring a prezentatorului de la Meteo nu va fi singura care va beneficia de banii necesari pentru a-si implini visul, acela de a-si duce prietenul imobilizat intr-un carucior la operatie, in China. La randu-i, Adriela, finalista care a impresionat prin prestatia sa alaturi de Smiley, obtinand din partea juriului cele mai multe note de zece, iar din a publicului cele mai multe aplauze, va avea si ea ocazia de a-i ajuta pe parintii sai sa poata auzi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.