Urmare a expansiunii masive a show-bizului in audio-vizual, fenomenul "hai sa aratam ce-avem mai bun" face ravagii de citiva ani bunisori. Global, in materie de decolteu si picioare, dam bine pe micul ecran.

Pentru ca am vrut sa evitam elegant capitolul "contrafaceri" - siliconul suspect se ascunde sub sutien, mai putin sub ciorapii Lycra by Dupont - ne-am ocupat exclusiv de acele vedete care au intrat la propriu, (si) cu picioarele in mentalul colectiv mioritic.

Cele mai frumoase picioare: Nicoleta Luciu. Parca nu era de-ajuns un decolteu de poveste, pentru ca Natura sa dea cu tifla intregii suflari feminine: ia de-aici, tot tu, Nicoleto, si-o pereche de picioare din colectia "extra"! Citeva cuvinte-cheie pentru picioarele, pe nedrept mai putin mediatizate fata de celebrul ei bust: expresive, proportionate, glezne subtiri.

Mihaela Radulescu. "Domnul a dat, sportul a perfectionat". Formula se muleaza perfect pe picioarele Mihaelei. Longiline, musculoase, aproape perfecte - intr-un cuvint, sint "sic".

Elena Udrea. Sexoasa la limita pericolului, dna Cocos poseda, printr-un dat natural, doua arme mortale care-i ies de sub fusta cu scopul de a distrage atentia de la orice eveniment major.

Dana Razboiu. Picioare de gazela. Ochiti, va rugam!

Gina Pistol. Mica-mica, dar al naibii de sexy! Scunda, dar bine proportionata, Gina reinventeaza stilul Kylie Minogue in varianta autohtona. Nota zece pe ansamblu, felicitari de la mijloc in jos!

Julia Chelaru. Longiline, atletice, demne de luat in seama, in orice clasament de specialitate.

Delia Matache. Bine lucrate, bine proportionate, bine intentionate. Tot despre picioare este vorba.

Cream are o scuza: nu cinta cu vocea, ci cu picioarele! Nu trageti in playbachista, uitati-va la jocul de glezne!

Anna Lesko. Aceasta matrioska moderna are trup si picioare pline de caracter. O semana cu "Rusoiaca" lui Gib Mihaescu?

Irina Pacurariu - lungi, fine, delicate, discrete. Fara excese de expunere. Fara alte comentarii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.