Pentru prima data dupa ruptura trupei Talisman, Tavi Colen s-a hotarat sa vorbeasca. Motivul plecarii cantaretului din formatie a fost neseriozitatea fostului sau coleg, Alin Oprea
Destramarea trupei Talisman, care a fost in varful muzicii romanesti mai bine de zece ani, a socat intreaga lume. Se pare ca liderii formatiei nu se mai intelegeau de ceva vreme. Tavi insa nu a vrut sa discute prea mult despre motivele care l-au determinat sa paraseasca formatia, insa a recunoscut ca paharul s-a umplut dupa intoarcerea trupei din turneul sustinut in State.

"Desi am toate argumentele, nu vreau sa ies in fata cu declaratii, in primul rand pentru ca nu vreau sa dau satisfactie presei, si in al doilea rand ca nu ma intereseaza. Nu-mi place sa-mi spal rufele in public, ca alte vedete. As putea sa fac un mare scandal, pentru ca am cu ce, dar nu vreau. M-am saturat de neseriozitatea lui Alin, se ajunsese prea departe. Devenisem la un moment dat aproape un prieten al trupei, un invitat. Asta pentru ca fostul meu coleg uita sa ma anunte de anumite concerte sau emisiuni. Ii placea sa ma surprinda, si nu tocmai placut. Lua decizii singur, iar eu cantam din ce in ce mai putin. Totusi vreau sa ingrop trecutul si sa nu improsc cu noroi in nimeni", ne-a declarat Tavi Colen.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.