Turistii care vor ajunge la Balea Lac vor avea posibilitatea sa se roage in Biserica de Gheata aflata la 2.000 de metri altitudine. Peste aproximativ o luna, in Biserica de Gheata de la Balea Lac urmeaza sa fie botezat un bebelus, iar turistii care vor vrea sa se casatoreasca vor avea si ei aceasta posibilitate
Ziarul ATAC a efectuat un sondaj in randul mondenilor care au de ceva vreme o relatie stabila sau care sunt pe punctul de a- si oficializa relatia. In incercarea noastra de a afla parerea vedetelor cu privire la Biserica din Gheata si daca s-ar casatori intr-un astfel de loc parerile au fost impartite. Giulia, fosta Candy, a parut cea mai incantata de acest proiect. Poate si din cauza faptului ca vedeta a petrecut mai toate vacantele de iarna la Balea Lac. "E o idee foarte misto. Mai ales ca eu am copilarit la Balea Lac si ma atrage foarte mult locul acela. Cine stie... peste 4-5 ani mi-ar placea sa ma casatoresc acolo", ne-a declarat fosta bombonica. Andreea Banica a fost foarte rezervata si secretoasa cand a auzit cuvantul casatorie si a preferat sa nu faca niciun comentariu. "Nu pot sa raspund la aceasta intrebare", ne-a declarat cantareata blonda.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.