Va sa zica se poate! Fostul (sau actualul?) bariton, bas, sopran sau ce o fi fiind el in gasca celor pasionat i de muzica lui Elvis. Si nu oricum, ci in calitate de director. Despre ce e vorba?
In Decembrie se preconizeaza lansarea unei reviste de lifestyle si fite duse pana la extrem, iar patronii l-au ofertat pe Iantu atat pentru a isi asocia imaginea cu viitoarea publicatie cat si pentru a conduce echipa redactionala. Cu toate acestea, se subintelege ca principalul rol al lui Iantu este de a face reclama.

Desi nu prea ne vine sa credem, se spune ca pretul pentru care Iantu ar fi fost de acord sa accepte oferta ar fi de 10.000 de euro lunar, pe o perioada de un an de zile! Adica 120.000 de euro!!! Asta ar da clasa tuturor contractelor de publicitate de pana acum. Revista cu pricina se doreste a fi cea mai cea dintre cele mai cele de pana acum, pe capitolul lux. De altfel, daca informatiile noastre sunt corecte, revista urmeaza sa debuteze cu un interviu in exclusivitate cu Roman Abramovici. Desigur, putem pune la indoiala acest aspect, dar asta nu inseamna ca nu este o barfa demna de luat in seama.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.