Cantareata nu si-a putut indeplini dorinta pentru ca in tara noastra nu exista astfel de proceduri

Posesoarea unor sani foarte voluptuosi, Monica Anghel a dorit sa ii protejeze printr-o asigurare de accident, insa nu a reusit sa-si duca la indeplinire intentia, pentru ca, deocamdata piata de profil din Romania nu ofera astfel de servicii.

Monica Anghel este mandra de sanii ei mari dar naturali
pe sume consistente, bunurile fizice cele mai de pret: sani sau picioare, dupa caz. Din pacate, in special pentru reputatia celor in cauza, afirmatiile lor se dovedesc pure fantezii, intrucat acest gen de produse de asigurare nu exista in tara noastra. Cea mai buna dovada o reprezinta esecul Monicai Anghel in demersul de a-si face face o astfel de polita. Cantareata s-a prezentat de curand la o societate pentru a incheia un contract, prilej cu care s-a interesat si de o asigurare de accident pentru sani. Mandra de calitatile cu care a inzestrat-o natura, vedeta a vrut sa-si puna sub protectie financiara bustul generos, insa a aflat ca nu poate, pentru simplul motiv ca acest serviciu nu exista in oferta societatilor romanesti.

"Am ramas foarte surprinsa, pentru ca eu auzisem de cel putin doua-trei persoane care si-ar fi facut asigurari de genul acesta. Iata, insa ca nu este posibil. Eu sunt foarte mandra de sanii mei, ca sunt mari, dar naturali suta la suta, si marturisesc ca as fi vrut sa mi-i asigur dar nu s-a putut", ne-a declarat Monica Anghel, care a negat informatia potrivit careia se gandise la o suma de 250.000 de euro. "Nu e adevarat. Doar atat? Sanii mei merita mai multe zerouri. Cam 1 milion de euro ar fi fost bine", a glumit cantareata.

Asigurate fara stirea lor

Printre vedetele locale care au fost incluse in clubul celor care si-ar fi permis sa-si asigure anumite parti ale corpului se numara si Roxana Ciuhulescu si Rocsana Marcu. Despre prezentatoarea de la "ProMotor" s-a speculat in presa la un moment dat ca ar fi semnat un contract pentru lungile sale picioare, aceasta insa nu a facut vreo declaratie in acest sens. Desi informatiile aparute erau mult mai concrete in cazul ei (sanii la 200.000 de euro, iar picioarele doar la 150.000 de euro), blonda de la "Garito" neaga ca si-ar fi facut vreo asigurare de acest fel. "E o tampenie. Am aflat si eu din ziare. Daca as da bani, as da pentru asigurare de viata, nu pentru sani sau picioare" ne-a declarat Rocsana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.