Nu sunt putine momentele in care Anamaria Ferent a aparut in revistele mondene doar in paginile dedicate celor mai prost imbracati mondeni. Deranjata la momentul respectiv de afirmatiile facute in presa la adresa ei si a vietii ei intime, avertizeaza ca nu-si va mai expune viata „pe tava“

Daca este sa rasfoiesti revistele mondene, la capitolul "prost imbra- cati", este imposibil sa nu o zaresti si pe Anamaria Ferent.

Chiar daca a fost deranjata, de foarte multe ori, pentru ca a primit acest "calificativ", cantareata recunoaste ca nu a excelat niciodata la acest capitol: "Stilul meu vestimentar din trecut nu a fost unul foarte elaborate dar nici atat de dezastruos cum l-au scos unii - sau mai binezis unele - in evidenta. Am mai dat si eu gres, pe ici, pe colo, dar trebuie tinut cont si de faptul ca nu toti suntem obsedati de moda. Unii dintre noi se axeaza mai mult pe creatie". Mai mult decat atat, Anamaria acuza persoanele care dau calificativul de bine si prost imbracati: "Sunt foarte multe persoane neavizate si care, in funtie de simpatii si antipatii, comenteaza pe aceasta tema, asta pentru ca altceva n-au de facut".

Cantareata intentioneaza sa- si refaca imaginea, nu numai stilul vestimentar, ci si imaginea patata in urma articolelor scrise despre viata ei personala. Asta pentru ca tot timpul i s-au rastalmacit cuvintele: "Nu o sa-mi mai expun viata pe tava pentru ca nu este bine din niciun punct de vedere!", ne-a declarat Anamaria Ferent.

Atac

Sursa: AtacTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.