Incredibil, dar adevarat. Cele doua vedete americane, Janet Jackson si Tyra Banks ar vrea sa munceasca la restauratul McDonalds. In cadrul unei emisiuni televizate, sora lui Michael Jackson, cantareata Janet Jackson, si celebrul top model Tyra Banks s-au gandit ca ar fi o experienta interesanta sa munceasca o luna intr-unul din celebrele restaurante Mc Donalds.
Modelul Tyra Banks a spus ca ar vrea sa simta pe propria piele cum este sa lucrezi intr-un fast-food. Ideea traznita a celor doua vedete a socat spectatorii, care au crezut ca Tyra Banks si Janet Jackson au glumit cand au spus ca ar vrea sa simta mirosul hamburgerilor si al cartofilor prajiti si sa aiba mainile pline de ketchup.

Numai ca cele doua nu au glumit si chiar vor lucra intr-unul din celebrele restaurante de tip fast-food. Detaliile pentru jobul temporar si conditiile vor fi stabilite cel mai probabil de managerii celor doua frumoase americance. Cert este ca vestea a revolutionat mass-media de peste ocean, dar s-au gasit si multe voci care au criticat initiativa, cunoscut fiind faptul ca americanii sunt, din pacate pentru sanatatea lor, mari amatori de junk food, cum mai este denumit fast-foodul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.