Daniela Györfi ne-a oferit cel mai sincer raspuns, declarand ca nu tine post decat martea, cand nu mananca dulce, iar cand vine vorba de sex, nu se abtine, spunand, mai in gluma, mai in serios, ca-i e teama sa nu o insele iubitul daca l-ar refuza timp de 40 de zile: "Nu pot sa tin post, pentru ca am un program incarcat si mananc destul de haotic. Si, oricum, cred ca e mai important ce faci, degeaba tii post, daca tu esti un om rau. Nici de la alte activitati nu ma abtin, sincer. Sunt tanara si iubesc, in plus, daca as posti 40 de zile, barbatul meu ce ar face? S-ar duce la alta. Cand o sa am 70 de ani, o sa tin post in toate privintele".

Anda Adam spune ca nu tine post, pentru ca are o alimentatie bazata pe proteine si, in prezent, se afla intr-o perioada foarte solicitanta, asa incat postul i-ar slabi prea tare organismul: "Nu pot sa tin post, pentru ca eu mananc sanatos, am o dieta pe baza de proteine, cu carne la gratar si salate. In plus, sunt intr-o alergatura continua, daca as tine post, probabil as lesina pe strada". Intrebata daca se abtine macar de la alte "pacate" in perioada dinainte de Craciun, Anda a declarat: "Dupa sase concerte pe saptamana, cand ajung seara acasa, numai de asta nu-mi arde! Abia astept sa dorm, nu-mi mai sta mintea la altceva".

Andreia de la Trident ne-a spus ca ea si colegele ei de trupa respecta postul doar miercurea si vinerea, dar intentioneaza sa renunte la carne si lactate in saptamana dinainte de Craciun: "Nu tinem tot postul, pentru ca ne plimbam mult prin tara, la concerte si mancam mai mult pe drum, de la benzinarii. Totusi, o sa tinem si noi cu cateva zile inainte de Craciun". In legatura cu abstinenta de la "pacate fizice", Roxana ne-a declarat: "In privinta asta, la noi mai tot timpul e post". Sa le credem?