Suparat pe dezvaluirea din ATAC, responsabilul cu bilele Realitatii TV si-a amenintat colegii ca „tradatorul“ va fi distrus si apoi concediat
Robert Turcescu s-a suparat foc. A doua zi dupa ce a aparut in ATAC articolul "Liana Patras, agatata 100%", Turcescu s-a schimbat brusc. Peste noapte, s-a ales praful de imaginea ziaristului de succes, bataios si intransigent, nominalizat la "Zece pentru Roma nia" si a iesit la iveala un Turcescu mic si negru in cerul gurii, care a-nceput sa-si amenint e colegii ca-i va distruge.

Supararea lui Turcescu, acest macho al gintei jurnalistice, a fost cauzata de faptul ca undeva, printre colegii sai, exista o canalie care a "turnat" in presa despre avansurile pe care el i le face Lianei Patras, despre apucatura sa absolut birjareasca de a-si ciupi colega de fund, dar si despre limbajul predilect al acestuia, pigmentat cu aluzii sexuale. Turcescu a explodat pur si simplu, a batut cu pumnul in masa si a amenintat ca-l va distruge pe cel care a turnat. "O singura data daca se mai intampla, va dau afara pe toti", a urlat Turcescu.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.