Desi veterana trupei A.S.I.A. spune ca din martie va fi angajata sa se ocupe cu strangerea de fonduri pe plan extern, reprezentantii MAE sustin ca artista nu va lucra pentru ei

Sorana Mohamed, cea mai veche componenta a trupei A.S.I.A., a anuntat ca va lucra in cadrul Ministerului Afacerilor Externe. In plus, artista a precizat si sarcina pe care o va avea la noul sau loc de munca: "Din luna martie, dupa ce o sa-mi iau licenta, voi lucra in cadrul MAE. Ma voi ocupa cu strangerea de fonduri pe plan extern".

Reprezentantii ministerului sustin insa cu totul altceva. Corina Vintan, director de comunicare in cadrul acestei institutii, a afirmat ca nici o persoana cu numele Sorana Mohamed nu figureaza printre posibilii angajati ai institutiei. Conform aceleiasi surse, in viitorul apropiat nu este programat vreun concurs de angajari si nici un dosar de candidatura cu acest nume nu se afla la minister. Cantareata ar putea ajunge sa lucreze acolo probabil unde isi doreste doar daca va fi consilier personal sau daca beneficiaza de vreo pila, de altfel la moda in zilele noastre.

Sorana Mohamed a anuntat ca va lucra incepand cu luna martie a anului viitor, dupa ce-si va lua licenta, in cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Mai mult, cea mai veche dintre componentele trupei A.S.I.A. a precizat si sarcina pe care o va avea la noul sau loc de munca. Biroul de presa al ministerului sustine insa cu totul altceva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.