In plina telenovela de familie prezidentiala, cu divort surprinzator si impacare pe masura a Ioanei cu Bodo, Elena Basescu a iesit curajoasa in lume si a acceptat sa fie vedeta primului show de Haute Coiffure din Romania al lui Cristi Pascu.
Fiica cea mica a lui Traian Basescu a fost, cum era si firesc, vedeta serii, iar participarea sa la evenimentul care a avut loc la Gaia Bar&Lounge a fost legata si de admiratia declarata pe care o are pentru designerul Razvan Ciobanu, cel care a creat hainele tuturor manechinelor din prezentare. Pentru ca era un show in care asistenta trebuia sa remarce mai ales coafurile extravagante si migalos realizate, rochiile din parada au fost foarte elegante, dar in linii simple, clasice, realizate din satin in nuante foarte calde.

Elena Basescu a purtat o rochie rosie, conceputa special pentru ea de designerul preferat, iar coafura sa, la care s-a lucrat cam doua ore, a fost una dintre cele mai originale din spectacol. Cum era de asteptat, dupa ultimul tablou al prezentarii, presa a navalit, pur si simplu, pe sora mai mica a Ioanei Basescu, care tocmai anuntase ca a renuntat la actiunea de divort… si, pentru ca Ioana nu a fost de gasit in toata aceasta perioada, iar pe Traian Basescu era putin probabil sa-l prinda cineva cu declaratii pe acest subiect, ziaristii au vazut o sansa unica in faptul ca Elena poate fi abordata direct.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.