Chiar daca se spune despre „Zana Surprizelor” ca isi doreste foate mult un copil cu sotul ei, Stefan Banica Jr, se pare ca deocamdata se multumeste cu statutul de mama vitrega a lui Radu Stefan, baietelul lui Stefan si al Cameliei Constantinescu.
Dar, Andreea nu prea poate sa isi puna in valoare nici aceasta calitate, pentru ca, potrivit unei hotarari judecatoresti, Radu sta la tatal lui doar cinci zile pe luna. Astfel, in prima saptamana a fiecarei luni, Andreea are dreptul sa isi intalneasca fiul vitreg incepand de sambata dimineata pana a doua zi, dupa-amiaza. Dar, avand in vedere ca atunci vedeta teverista are emisiune, rolul de mama trece pe planul doi.

De asemenea, in a treia si a patra saptamana a fiecarei luni, copilul poate sta la tatal lui de vineri seara si pana duminica. Dar nici de acest prilej Andreea nu stie sa profite ca sa arate ce mama buna este, ea preferand sa isi insoteasca mai degraba sotul, decat sa ramana acasa cu micutul. Iar in cazul in care baietelul nu are cu cine ramane, il ia si pe el, ca deh, da bine la imagine.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.