O observatie din domeniul telenovelelor: nu prea am vazut productii romanesti in care sa nu apara un gay sau un travestit. Oare oamenilor care le fac li se pare cool sa introduca asemenea personaje sau se simt obligati sa fie corecti politic? S-ar putea sa fie, totusi, valabila prima varianta, fiindca, daca era vorba de corectitudine politica, am fi vazut pin-acum macar o negresa lesbiana tragindu-i posete-n cap lui Papadopol fiindca i-a pus mina pe fund.

Alta chestie interesanta, din acelasi domeniu: muzica telenovelei "Vocea inimii" de pe Antena 1 seamana bine cu muzica telenovelei "Secretul Mariei", care s-a difuzat tot pe Antena, dar in sezonul trecut. Sa fie vorba de ceva economii la buget sau s-a facut o cercetare de piata care a revelat o legatura pavloviana intre sunetele cu pricina si lacrimile telespectatorilor, legatura la care ar fi fost o mare greseala sa se renunte?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.