Relatia dintre "Briliant" si sotia lui este de vis

Atacantul roman Adrian Mutu s-a confesat recent in paginile suplimentului Corriere dello Sport - Stadio, vorbind despre el, antrenorul lui si aventura actuala de la Fiorentina.

Dupa ce aduce aminte de perioada mai putin fasta pe care o traverseaza, care a coincis cu evolutia mai putin convingatoare din meciul de campionat cu Ascoli, Adrian le pune pe tava ziaristilor italieni febletile pe care le are in lumea fotbalului: "Cu Luca Toni in atac as vrea sa inscriem, impreuna, pentru Fiorentina, cel putin 30 de goluri. Dar, copia mea preferata pentru atac ramane Adriano (n.r. - brazilianul lui Inter Milano alaturi de care a evoluat la Parma)".

Cand vine vorba despre fotbalistul si antrenorul preferat, decarul toscanilor e ferm: "Idolul meu ramane, fara nici un fel de dubiu, Hagi. Ca antrenor, Cesare Prandelli inseamna cel mai mult pentru mine. Golul cel mai frumos e cel cu Cehia, marcat pentru nationala, reusita care l-a scos din minti pe Ufo (n.r. cehul Ujfalusi, coechipier acum cu Adi)".

Spre finalul interviului, Mutu a marturisit ca si-ar dori ca, la final de cariera, sa poata fi impacat cu gandul ca "a obtinut de la viata maximum din cat putea obtine". Jurnalistii italieni n-au scapat ocazia sa-l intrebe pe Adi Mutu cam care ar fi, in opinia lui, cea mai frumoasa femeie din lume: "Fireste, Consuelo, sotia mea, cea care mi-a daruit doi copii: Mario Alessandro si Adriana. (n.r. - de fapt, Mario este rezultatul primei casatorii, cu Alexandra Dinu, iar fetita, Adriana, a venit pe lume din a doua casnicie, cu Consuelo Mathos). Nu vreau ca acesti doi copii ai mei sa comita greseli. Vreau ca ei sa traiasca intr-o lume mai buna decat cea pe care am cunoscut-o eu", a fost raspunsul lui Mutu. In prezent, Adi se pregateste pentru meciul cu Siena, formatia lui Paul Codrea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.