Invitata la matinalul Realitatea TV, Andra a declarat ca in urma cu doi ani a sfatuit-o pe Delia Matache sa urmeze o cariera solo si sa paraseasca astfel trupa N&D, unde canta alaturi de Nick.

Inca de la debutul sau in muzica, in 2001, Andra a fost ividiata de multi colegi de bresala pentru faptul ca a reusit sa se impuna de la inceput in varianta solo. Majoritatea celor care in prezent canta singurele pe scena au evoluat mai intai in diferite trupe muzicale. Este cazul Andreei Antonescu si Andreei Balan, care odinioara formau duo-ul de succes Andre, Giulia, Selena si Claudia, foste colege in Candy, Dana Nalbaru (fosta Hi-Q) si lista poate continua. O alta ruptura muzicala mult discutata la vremea ei a fost cea a trupei N&D.

Desi se vehiculau zvonuri despre certurile dese dintre Delia Matache si colegul Nick, blondina declara ca s-a rupt de formatie doar pentru ca isi dorea cu ardoare o cariera solo. O mare implicare in aceasta decizie a avut-o si Andra. Prietene si in afara scenei, Delia obisnuia sa o intrebe pe Andra cum este sa cante singura, sa fie doar ea in atentia publicului...

Raspunsul venea cum nu se poate mai ispititor: "Este super". Remarcand cat de mult isi dorea cariera pe cont propriu, Andra a sfatuit-o sa incerce marea cu degetul si sa faca primul pas, adica ruperea de formatia cu care s-a consacrat, N&D, si a ghidat-o spre Space Music, casa de discuri a lui Nicu Gheara. Delia s-a conformat, si la inceputul lui 2003 si-a luat adio de la formula de doi. N&D s-a infiintat in 1999 si de-a lungul celor patru ani de existenta a avut parte de multe hituri ca "Vino la mine", "Nu pot sa cred", "Vreau sa plang" sau "Nu e vina mea".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.