O pictura nud a cantaretei Sinead O'Connor va fi scoasa la licitatie la Dublin si ar putea fi vanduta cu aproape 14.000 de lire sterline, transmite Sky News. Tabloul este semnat de artistul irlandez Jim Fitzpatrick, cel care a realizat celebrul portret monocrom al lui Che Guevara.

Nudul lui O'Connor trebuia sa fie expus initial intr-un club de noapte din Dublin, dar a fost cumparat de cantareata, care il scoate acum la licitatie. Intitulat "Strange Days", tabloul o prezinta pe cantareata intinsa pe un cearsaf purpuriu. Sinead nu poarta decat un colier si ciorapi, iar fata i se reflecta intr-o oglinda. Pe fundal se vede zona Pigeon House din Dublin, la dorinta cantaretei. Tabloul are semnatura artistului, iar pe verso autograful lui O'Connor. Fitzpatrick i-a facut prima data un portret lui Sinead O'Connor pentru coperta albumului ei din 2000, "Faith and Courage".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.