Adriana Bahmuteanu si-a completat dosarul cu citatii, oricum destul de stufos dupa experienta ultimilor ani, cu inca un act, unul care o invita din nou la tribunal, in sala de judecata.

De aceasta data, "printisorul gunoaielor" vrea sa se desparta de sotia sa pentru ca femeia a parasit caminul conjugal in miez de noapte.

"Consider gestul acesteia ca fiind foarte grav, reprezentand totodata o dovada deplina a lipsei de interes in mentinerea casniciei noastre (...)", a asternut Prigoana pe hartie in plangerea adresata Judecatoriei sectorului 3.
Nici cei doi protagonisti ai telenovelei Prigoana-Bahmuteanu nu mai stiu cate asemenea actiuni de divort au fost introduse si cam care au fost supararile omului de afaceri atunci cand a dat fuga la tribunal. "Sase sau sapte divorturi, insa de trei ori nu s-a finalizat despartirea, deoarece Silviu a renuntat", ne-a spus Adriana Bahmuteanu.

Tablourile necesita o investitie minima

Daca tot a strans atatea "fituici" care, acum, au adus-o aproape in pragul disperarii, vedeta TV si-a propus ca toate citatiile primite de-a lungul anilor sa nu ramana doar niste hartii care sa-i aminteasca de momentele neplacute din viata ei. Cu rabdare si o investitie minima, Adriana le va transforma in tablouri. Nimic senzational care sa atraga colectionarii, ci doar obiecte cu valoare personala.