Domnule, eu nu prea-i inteleg pe baietii aia care fac emisiunea de dimineata de la National TV. M-am uitat de citeva ori la ei si, pe linga faptul ca am constatat ca-s foarte agitati si ca fac foarte multe glume intre ei (mai mult sau mai putin bune), nu am priceput mare lucru din ce se intimpla in programul pe care il prezinta. Ceva totusi mi-a atras atentia, cu ocazia unei scurte vizionari efectuate miercuri dimineata: concursul "Opreste-l pe Dani din cintat!".

Care concurs decurge in felul urmator: Dani incepe sa cinte ingrozitor de fals, timp in care Razvan intra in legatura telefonica cu un telespectator, caruia ii pune diverse intrebari de cultura generala. Cu cit mai repede raspunde telespectatorul, cu atit mai repede se intrerupe infernala prestatie muzicala a lui Dani. Ei bine, legat de acest concurs, mi-as permite sa avansez o propunere: ce-ar fi ca Dani sa fie inlocuit, la capitolul cintare, cu niste adevarate vedete ale domeniului, cel putin la fel de afone? Ma gindesc, de exemplu, la fosta trupa Elegance si la tot felul de Andrele care isi construiesc cariera cu ajutorul playbackului, iar atunci cind sint puse sa cinte live, dau in bilbiiala…


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.