Andreea Balan face pasii necesari atat in cariera care o consacra, cat si in ierarhia sociala. Dupa cum se pare ca este la „moda“ in ziua de astazi printre vedetele din lumea show-biz-ului, tendinta de urmat fiind ca nu este de-ajuns sa te clasifici doar la categoria artisti pentru a se „vorbi“ de tine, vedeta isi pregateste si o alta titulatura pe langa cea de cantareata.
Imaginati-va ca Andreea Balan chiar isi va folosi studiile si va purta intr-o buna zi o discutie filozofica intr-un show de televiziune specializat in asemenea subiecte si va cita un vers din Britney Spears in loc de vreo cugetare de-a lui Platon sau ca va fi un reporter special de succes care la fiecare "balba" se va scuza cu un "Op’s! ...eroare". Cam asta s-ar intampla cand se va hotari sa profeseze viitoarea absolventa a Facultatii de Filozofie si Jurnalism.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.