Se pare ca din ce in ce mai multe fete din Romania, dornice de „altceva”, se uita peste Prut in cautarea dragostei si a pasiunii. Negasind in Romania suflete pereche, ele se hotarasc sa atraga in mreajele lor mai-marii societatii basarabene ca doar si acestia sunt frumosi si plini de bani
Asa au facut frumoasele Ileana Lazariuc si Lili Sandu care, pare-se s-au cam indragostit de anumiti mahari de peste Prut. A venit insa si randul frumoasei Cosmina Pasarin. Vedeta, care apare mai nou intr-un serial al Antenei 1 nu procedeaza insa ca predecesoarele sale in materie de agatat. Ea da exemplu de maturitate sentimentala, preferand doar sa se joace, fara a pune insa si mana. In aceasta ordine de idei, Cosmina i-a cazut cu tronc unui miliardar din Chisinau, care o tot curteaza de ceva vreme.

Frumoasa actrita este mandra de succesul pe care il are dar, desi chiar il place, refuza sa aiba o relatie cu el, considerand sentimentele deasupra banilor. Afaceristul basarabean are in "arsenal" mai multe masini de lux de ultima generatie. El i-a promis chiar Cosminei ca ii va darui un asemenea autoturism daca aceasta se va indragosti de el. Insa Cosmina se pare ca nu a fost impresionata nici de aceasta "clauza", preferand sa isi caute sufletul pereche prin alte parti.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.