Emisiunea punea fata in fata un critic al fenomenului "No Comment" (Monica Tatoiu de la rujuri) si un aparator al lui (Peter Imre de la tigari), iar la mijloc pe cei doi protagonisti. Ce-am sesizat cu aceasta ocazie: Monica nu mai e, domnule, asa impertinenta cum o stiam.

De exemplu, atunci cind doamna Tatoiu a enuntat nu stiu ce obiectie, a cerut (de doua ori!) voie, politicos si timid, sa spuna si ea ceva. Si, de-abia dupa ce i s-a dat cuvin-tul, a deschis gurita si a grait: "Vreau sa va spun ca pe noi ne plac si oamenii destepti, diplomati, ambasadori, oameni care ne apreciaza si ne-o si spun".

N-o sa ma leg de prostioara asta cu diplomatii care sint in limba dupa Columbeni, o sa incerc doar sa-mi explic de ce s-a potolit Moni (cu rezerva ca poate, in realitate, nici nu s-a potolit, ci doar am prins-o eu intr-un moment mai zen) si ce-i cu ea de-i, mai nou, asa politicoasa si nu i-a trintit Monicai Tatoiu vreun "Auzi, invidioaso, vezi-ti de ojele tale si nu te mai lua de mine si de barbata-miu, ca exista oameni mai destepti ca tine care ne admira si ne-o si spun!".