Prezentatoarea de la Prima si-a facut deja planuri pentru Sarbatorile de Iarna. Pentru ca uraste frigul, Roxana s-a gandit ca Malayesia ar fi locul potrivit unde sa isi etaleze nurii prezenti fara oprelisti

Roxana Marcu nu este o mare admiratoare a iernii. Pentru a scapa o perioada de frigul din Romania, prezentatoarea de la Prima TV si-a facut planuri pentru perioada sarbatorilor.

Daca timpul ii va permite, ea va pleca, pentru o perioada, sa prinda putina culoare si prin Malayesia. Asta pentru ca s-a tot saturat o vara intreaga de bronzul autohton. Pentru a evita monotonia, Roxana intentioneaza sa plece in acest voiaj cu iubitul ei misterios. "Imi doresc foarte mult sa merg in Malayesia. Asta pentru ca e cald. Daca iubitul meu o sa aiba timp liber, o sa ma insoteasca", ne-a declarat Roxana.

Chiar daca nu isi tine iubitul ascuns, actuala fosta vedeta nu vrea sa comenteze pe marginea relatiei ei amoroase, spunand doar: "Sunt foarte fericita. Iubitul meu nu este o persoana publica. Nu ne ascundem de ochii presei. Pur si simplu, nu vreau sa vorbesc despre noi". Craciunul o va gasi pe Roxana inconjurata de cei dragi. Asta pentru ca ea vrea sa organizeze o petrecere in care sa isi invite toti prietenii, inclusiv familiile acestora si, deghizati in Mos Craciun, sa isi imparta unul altuia cadouri. Pentru petrecerea de pomina, prezentatoarea a cumparat deja o parte din costumele necesare.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.