Dupa o nunta frumoasa, care a avut loc la Hotel Intercontinental in luna octombrie, Catrinel Sandu, actuala Trifu, si sotul sau, Gabriel, au petrecut o luna de miere asa cum au visat, cu atat mai mult, cu cat au poposit si in noul lor camin, o vila din Florida, pe care Catrinel a vazut-o pentru prima data in realitate: "Cel mai bine m-am simtit acasica la noi, e locul cel mai frumos.

Casa are trei dormitoare sus si doua jos, dar unul vrem sa-l transformam in birou. Avem o peluza frumoasa si imi place ca spatiul este deschis, nu exista gard". Cei doi proaspat casatoriti au mai colindat si prin Miami, Orlando si Tampa si s-au oprit apoi in Montego Bay, la Rich Carlton: "Hotelul este de lux, conditiile au fost super, dar Jamaica este totusi un loc sarac. Daca iesi din statiune, ai parte de o imagine trista. Noi ne-am bronzat pe plaja privata a hotelului". Catrinel si Gabi s-au rasfatat cu tot felul de preparate culinare specifice locului, vedeta noastra exagerand un pic cu mancarurile picante, lucru care i-a creat probleme de digestie: "Am mancat de toate, dar ei gatesc foarte iute si intr-o seara mi s-a facut rau de la atatia creveti!".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.