Basarabeanca intarzie cu orele la filmari, desi are un rol important, ca membra a juriului, in desemnarea castigatorului concursului „Dance Star“

Aflata in premiera in juriul unui concurs de dans ce va avea loc la MTV, in emisiunea prezentata de Diana Munteanu si Mircea Zara, Anna Lesko creeaza destule probleme in buna desfasurare a show-ului. Probabil datorita faptului ca nu este platita pentru "prestatia" sa, basarabeanca nu-si da deloc interesul, ea intarziind cu orele la filmari si provocand, fara motiv, discutii aprinse cu ceilalti colegi ai sai.

Anna Lesko da palpitatii in fiecare zi staff-ului producator din studioul de filmare a emisiunii Dance Star, care va debuta in curand la postul MTV. Cameramanii si regizorul de platou trec prin emotii la fiecare inregistrare, iar acest fapt nu se datoreaza sex-appeal-ului etalat de cantareata la tot pasul.

"Fibrilatiile"prin care trec acestia se datoreaza unui narav de care artista nu se poate debarasa indiferent de cate critici sau admonestari si-ar lua. Nu este prima oara si nici ultima cand se aud vaicareli la adresa comportamentului neserios al acesteia. Dintre toti componentii juriului, basarabeanca este detinatoarea recordului la intarzieri. "Sfertul academic "admis de obicei ca regula nescrisa la o intårziere atunci cand trebuie sa ajungi undeva a fost depasit in unele cazuri chiar si de sapte ori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.