«No comment» cu Monica si Irinel continua, cei doi urmand insa a negocia separat filmarea nasterii fetitei

Reality show-ul "No Coment" by Monica Columbeanu va continua si anul viitor. Irinel si sotia sa au semnat prelungirea contractului cu B1TV, care expira in aceasta luna. Telespectatorii acestui post vor avea ocazia sa afle cum se va descurca Monica in postura de mama, nu doar in cea de sotie a omului de afaceri, ea urmand sa nasca, dupa cum se stie, o fetita la inceputul lunii ianuarie.

"Intr-adevar, am semnat in urma cu putin timp un nou contract, dat fiind faptul ca cel vechi expira. Vom discuta separat si despre filmarea momentului in care o sa nasca Monica", ne-a declarat Irinel Columbeanu. Tocmai datorita faptului ca show-ul a avut audienta, Monica a fost indreptatita sa ridice anumite pretentii financiare la semnarea contractului. Aparitiile sale la tv ii vor aduce de aceasta data bani mai multi, ea urcand de la cota de 5.000 de euro, cat a castigat pana acum, la 7.000 de euro pe emisiune.

Reality show-ul "No Coment" by Monica Columbeanu va continua si anul viitor. Irinel si sotia sa, fara indoiala unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale high-life-ului romanesc, au semnat, de curand, prelungirea contractului care expira in aceasta luna.

Telespectatorii postului B1TV vor avea astfel ocazia sa afle si cum se va descurca Monica in postura de mama, nu doar in cea de sotie a omului de afaceri, ea urmand sa nasca, dupa cum se stie, o fetita la inceputul lunii ianuarie 2007. "Intr-adevar, am semnat in urma cu putin timp un nou contract, dat fiind faptul ca cel vechi expira. Nu sunt insa eu cel in masura sa vorbesc despre aspectul financiar.

Pot doar sa spun ca nu exista nemultumiri de acest gen din partea noastra. Nu am intentionat sa renuntam la acest show", ne-a declarat Irinel Columbeanu. Pana la venirea pe lume a micutei (primul copil al omului de afaceri in varsta de 49 de ani) vor lipsi insa, de aceasta data, filmarile in strainatate, dat fiind faptul ca Monica va trebui sa se menajeze si sa renunte la deplasarile lungi, acesta fiind de altfel sfatul pe care-l primesc toate femeile insarcinate. De asemenea, vor fi imortalizate si momentele in care viitoarea mamica merge la facultate, dar si diversele intalniri ale sotului sau.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.