Fosta componenta a trupei Candy, roscata Monica, aduce acuzatii foarte grave fostilor sai colegi de scena. Printre cei vizati se numara si Giulia, alaturi de care Monica a cantat o vreme

Deoarece nu s-a mai auzit nimic de ea de mult timp, iar de pe piata muzicala lipseste cu desavarsire, fosta "bombonica" a gasit modalitatea de a fi din nou in atentia publicului. Potrivit unor declaratii aparute in presa ultimelor zile, fosta cantareata acuza majoritatea trupelor romanesti ca primesc bani la negru in urma concertelor sustinute. In afara de trupa Proconsul, pe care Monica o ataca virulent, o alta "victima" a roscatei este prezentatoarea Kiss FM, Giulia, fosta ei colega.

De asemenea, "bombonica" a improscat cu noroi si in Claudia (Cream), acuzand-o ca face "manevre" si nu-si plateste impozitele. "Cine este aceasta Monica? Eu nici n-o cunosc. Cum isi permite ea sa spuna astfel de lucruri despre mine? Daca aveti vreun dubiu in ceea ce ma priveste, puteti vorbi cu casa mea de discuri, dar eu va asigur ca mi-am platit mereu totul la timp", ne-a declarat Claudia.

Cat despre Giulia, fosta colega si prietena a Monicai, aceasta a fost foarte mirata la aflarea acestor acuzatii, venite tocmai din partea "unei tinere care nu mai are demult nicio taina cu muzica. M-ai facut sa rad. Cum isi poate permite sa spuna asa ceva? Toate taxele mele sunt platite de firma mea. Eu am avut si cand eram in Candy o firma, pe care o am si acum, si pe ea lucrez, ca sa zic asa. Deci nu fac ilegalitat i, in niciun caz", marturiseste Giulia.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.