Si-a cumparat, in sfarsit, un telefon mobil de fite
Este de notorietate faptul ca "Zana Surprizelor" este o persoana care isi chiverniseste extrem de meticulos veniturile, deloc mici de altfel. Vedeta teverista nu face parte din categoria starurilor care arunca cu banii pe fereastra pentru mici delicii luxoase ce fac viata mai frumoasa oricarei femei cu dare de mana. In acest sens, ziarul ATAC a organizat campania "Un telefon pentru Andreea Marin", campanie menita sa stranga fondurile necesare achizitionarii unui telefon performant demn de o adevarata diva.

Simtindu-se ofensata, probabil, de faptul ca ziarul nostru a atras atentia asupra telefonului ei vechi si obosit, Andreea Marin s-a hotarat in sfarsit sa isi cumpere un celular mai bun. Zilele trecute, paparazzi ATAC au surprins-o pe Andreea intr-o forma maxima. Motivul? "Zana" si-a luat telefon mobil. Cu proaspat achizitionatul aparat in mana, doamna inimii lui Banica se plimba tantosa pe strazile Capitalei.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.