Tom Cruise si Katie Holmes au fost cununati in doar 15 minute. Scurta ceremonie le va aduce 10 milioane $

Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit sambata seara la castelul Bracciano din Italia. "Nunta anului", asa cum a fost catalogata de presa italiana, a reunit peste 150 de celebritati si a reprezentat o adevarata demonstratie de fast.

Ceremonia, desfasurata in rit scientologic, nu are valoare legala, insa a fost dublata de o casatorie civila, ce a avut loc la Los Angeles, in urma cu o saptamana. Cununia din Bracciano a durat 15 minute, iar la final, cei doi au taiat un tort imens de ciocolata alba, dupa care s-au sarutat indelung.

La lasarea serii, castelul a fost iluminat de sute de torte, iar petrecerea a culminat cu un impresionant foc multicolor de artificii. La ceremonie au fost prezenti si cei doi copii adoptivi ai lui Cruise, din casatoria anterioara cu Nicole Kidman, care, insa, nu a fost invitata.

Localnicii din Bracciano au fost impresionati de eveniment si si-au decorat geamurile cu fotografiile cuplului. O cofetarie chiar a botezat o prajitura "Tom si Katie", pe care a expus-o in vitrina.

Ca la orice eveniment cu personaje hollywoodiene, si fotografiile de la nunta vor fi vandute in exclusivitate, contra sumei de aproximativ 10 milioane de dolari.

Katie si Tom au spus "Da" in rit scientologic


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.