Ioana si Bodo stau tot in vila conjugala

In plin proces de divort, toata lumea se astepta ca Ioana, fiica cea mare a presedintelui, si sotul ei, Bodo, solistul trupei Proconsul, sa se separe. Reporterii ziarului Averea au dovada ca acestia inca locuiesc impreuna, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, in caminul conjugal de la Corbeanca, judetul Ilfov.

Deoarece, zilele trecute, au razbatut din toate partile zvonuri ca, in ciuda procesului de divort aflat in plina derulare, Ioana si Bodo duc in continuare o viata de cuplu am mers la vila lor din Corbeanca pentru a ne convinge de acest fapt. Ieri dimineata, fata presedintelui a confirmat din plin ca legatura cu solistul trupei "Proconsul", cel care inca ii este sot, nu s-a rupt definitiv.

In jurul orei 10.00, un autoturism de culoare neagra, marca BMW, ce apartine Serviciului de Paza si Protectie, a intrat pe poarta ansamblului de locuinte de la Corbeanca. Zece minute mai tarziu, bolidul condus de SPP-ist, in care s-a urcat Ioana, a demarat spre Bucuresti.

Cu toate ca, evident, stia ca fiica presedintelui tocmai plecase din vila conjugala, paznicul imobilului s-a ferit sa ne confirme acest lucru. Intrebat daca sotii aflati in divort locuiesc la aceasta adresa, paznicul a incercat sa dea un raspuns derutant. " Daca tu stii ca e aici, atunci asa o fi". Avand in vedere ca vila este plasata intr-o zona pustie, langa padure, departe de ochii curiosilor, cei din Corbeanca nu stiu mare lucru despre viata Ioanei si a celui care inca ii este sot, Bodo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.