Nici nu mai stiu ce-am simtit cind am citit, pe crawl-ul de la Realitatea TV, o stire pe care-o asteptam, cu sufle-tul la gura, de foarte multa vreme: Oana Zavoranu a intrat in PRM si va fi consilierul de imagine al lui Corneliu Vadim Tudor.
Conform declaratiei acestuia, Oana nu are nici o alta obligatie in afara de aceea de a sta de-a dreapta lui si a zimbi electoratului avid de frumusete. Ceea ce ma face sa cred ca Tribunul a pierdut aproape orice legatura cu realitatea. Altfel nu reusesc sa-mi explic cum de-si imagineaza ca Oana va fi vreodata capabila sa se rezume la a zimbi. Amintiti-va, de exemplu, conflictul de acum ceva vreme dintre Vadim si Becali. Cum credeti ca ar fi reactionat Zavoranu, daca s-ar fi aflat, la vremea aceea, de-a dreapta presedintelui PRM? Si-ar fi pus miinile-n solduri si poalele-n cap, l-ar fi balacarit pe Gigel ca la usa coviltirului, dupa care i-ar fi tras si vreo doi-trei scuipati intre felinare, ca sa fie sigura ca i s-a priceput mesajul, nu?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.