Dupa ce a fost cuplata in repetate randuri cu diversi barbati „grosi“ la buzunar, se pare ca Loredana de la Trident nu isi schimba naravul si continua sa tinteasca masculi celebri

Pe langa faptul ca, din cele spuse de ea, ar fi curtata de renumitul print Mohammed Al Habtoor (Max), fiul proprietarului Hotelului de sapte stele Burj Al Arab, mai nou, presa a apropiat-o de printul tiganilor, Leo de la Strehaia. Acesta se pare ca a facut o mare pasiune pentru fosta iubita a lui Claudiu Patras- cu si vrea cu orice pret sa o cucereasca. Chiar daca si-a stabilit un plan viabil de atac, lui Leo ii este cam greu sa primeasca deja laurii victoriei.

Nu pentru ca nu ar avea cu ce, ci pentru ca Loredana nu vrea nici in ruptul capului sa il aiba in preajma pe printul tiganilor. Cu toate ca barbatul i-a trimis flori si unele atentii mai costisitoare, poate-poate ii inmoaie sufle- telul, Loredana nici nu vrea sa auda de o eventuala apropiere dintre ea si Leo.

Ghinionista in dragoste

La fel ca viata profesionala, nici viata personala a Loredanei nu este roz. Relatiile pe care aceasta le-a avut cu diversi burlaci ravniti ai Romaniei, si nu numai, nu au fost longevive. Desi este considerata o femeie atragatoare si apreciata pentru fizicul ei, barbatii din viata Loredanei nu au facut multi purici in patul acesteia. De cele mai multe ori, spune tridenta, motivul despartirii a fost infidelitatea iubitilor ei. Loredana a decis sa nu se mai implice in nici o relatie. Daca spera la o materializare serioasa a relatiei cu printul arab, se pare ca, in momentul de fata, nici bogatul mostenitor nu isi mai doreste cu ardoare inima blondei cantarete.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.