"Lupta" romancei Gabi Gibson cu celebra Naomi Campbell se inteteste. Fosta menajera, jignita cu apelativul "romanca proasta" de catre top-model, are un avocat renumit pentru cazurile de discriminare.

Se numeste Thomas Shanahan, are 35 de ani si, dupa cum se autodescrie, e homosexual "declarat". Acesta e avocatul care o reprezinta pe romanca de 49 de ani. Cu o experienta de sapte ani in bransa, Shanahan pare foarte atasat de problemele imigrantilor.

Tatal sau a fost crescut de niste irlandezi din New Jersey, iar mama sa, de religie musulmana, a venit la New York din Iran.

Suparati ca Naomi a scapat cu fata curata dupa primul proces, din lipsa de probe, cei doi si-au construit un caz solid de discriminare.

Apelativele "romanca proasta" si "idioata din lumea a treia" s-au potrivit manusa cu experienta firmei de avocatura a lui Thomas Shanahan. "Firma noastra e printre cei mai importanti promoteri ai respectarii dreptului de a nu fi discriminat pe motiv de varsta, origine, orientare sexuala, religie", se arata pe pagina de Internet a firmei "Shanahan and Associates". Contactati telefonic, reprezentantii firmei de avocatura nu au facut nici un fel de comentariu cu privire la acest proces. In majoritatea relatarilor aparute in presa internationala despre proces, Shanahan a fost foarte zgarcit in declaratii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.