Britney Spears divorteaza. Asta nu mai e o noutate. Nici macar faptul ca sotul ei - pardon, viitorul fost sot -, Kevin Federline, are o caseta cu scene fiebinti in care cantareata este de fapt actrita principala nu mai este o noutate.
Noutatea este ca Kevin e atat de disperat ca va ramane fara milioanele sotiei incat ameninta ca va vinde filmul de patru ore unui producator cu experienta in domeniu. David Hans Schmidt stie insa pe ce mina de aur este pe cale de a pune mana, asa ca ofera un pret pe masura. 100 de milioane de dolari pentru caseta care ar putea ingropa definitiv cariera lui Britney Spears.

Cu o avere estimata la 68 de milioane de dolari, fosta doamna Federline s-ar putea sa ajunga doar o faimoasa actrita de filme fierbinti pentru ca nu-si permite sa echivaleze oferta lui Schmidt. Presa de peste ocean o compatimeste pe Britney, care a dovedit ca este frumoasa si... atat, ironizand naivitatea cantaretei care l-a crezut pe Kevin cand acesta i-a propus sa faca o caseta XXX doar "pentru placerea lor personala". Avocatii lui Britney incearca sa gaseasca o solutie pentru a-l opri pe Kevin sa faca o avere din noptile fierbinti pe care le-a avut cu sotia sa, dar se pare ca demersurile lor sunt aproape imposibile, atat timp cat Kevin este proprietarul de drept al casetei. Deznodamantul acestei telenovele - made in Hollywood - se lasa asteptat...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.