Desi nu se poate lauda ca a jucat in foarte multe piese de teatru, Catalina Alexandra Ionescu, cunoscuta publicului sub numele de Jojo, are ambitii mari.
Tanara actrita viseaza la roluri celebre si sofisticate. Marele ei vis, sustine ea, este acela de a interpreta candva un rol din faimoasele opere ale lui Shakespeare, pe care le-a citit integral. Focoasa vedeta a declarat de curand ca cel mai mult i-ar placea sa o intruchipeze pe Katarina, "scorpia imblanzita" din celebra piesa shakespeariana. "Inca din timpul facultatii mi-am dorit foarte tare sa joc Shakespeare...

As fi vrut sa fiu Katherine, din 'Imblanzirea scorpiei>>", a afirmat blonda. Pentru a-si dovedi gusturile, pare-se, dintre cele mai rafinate, Jojo a pozat de curand intr-un pictorial inedit, cu tema 'Opera de arta>>. In cadrul acestei sedinte foto, blonda a interpretat pe rand rolul modelului, dar si al pictorului. Desi Jojo a devenit o femeie in adevaratul sens al cuvantului, actrita este mai degraba recunoscuta, pe strada, mai mult pentru emisiunea pentru copii, 'Kiri Riki Miki>>, decat pentru rolul din show-ul grupului Divertis. Si ca sa nu se creeze cumva vreo confuzie de imagine, ea a tinut sa precizeze ca bea doar ceai de iasomie, spre deosebire de Natasa, personajul interpretat de ea, care consuma numai vodka.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.