Fiica cea mare a presedintelui Basescu sufera din dragoste cu toate ca ea a fost cea care a cerut divortul de solistul proconsul, Bogdan Marin.

Surse apropiate celor doi ne-au declarat ca la separarea tinarului cuplu a contribuit din plin socrul Traian Basescu prin pirghiile oferite de functia cea mai mare in stat. Acesta din urma nu s-ar fi lasat pina nu i-a aratat fiicei sale ca alegerea ca sot a lui Bodo nu este deloc potrivita.

Insa, Ioana Basescu este cea care sufera cel mai mult, fiind vizibil cu ochiul liber ca tinara a fost si este indragostita pina peste cap de Bodo, si nu a facut pasul spre divort de capul ei. Aceleasi surse au tinut sa precizeze ca daca ar fi dupa Ioana, ea ar fi dispusa sa-i ierte lui Bodo orice si sa se impace. Pentru toti apropiatii cuplului Ioana si Bodo a fost un soc vestea ca, dupa doar trei ani de casnicie, cei doi divorteaza. Sint oameni care le-au fost aproape mai mereu, care au vazut cum fata presedintelui si sotul ei se sorbeau din ochi, si care declara cu tarie ca tinerii se iubesc in continuare.

De asemenea, prietenele Ioanei Basescu sustin ca aceasta a fost si este foarte indragostita de Bodo, dar ca tot timpul familia ei a speculat orice greseala, fie ea cit de mica, a cintaretului. Presiunea creata asupra Ioanei a facut-o pe aceasta sa introduca divortul, desi ea ar dori sa-si continue casnicia. Se pare ca seful statului, probabil pentru a-si apara copilul, i-a urmarit toti pasii lui Bodo. In confirmarea acestor informatii vine si dezvaluirea unui cotidian central care afirma, prin redactorul sef adjunct Bogdan Comaroni, ca fostul sef al serviciului secret al MAI, Virgil Ardelean, stie cam tot despre Bodo.

Sursele "Ziua" sustin ca "Vulpea" l-ar fi filat si pe ginerele lui Basescu si a reiesit ca Bodo "isi cam dregea vocea cu narcotice si halucinogene". "Asa ca Ioana, supusa presiunilor, a evitat un megascandal de presa si a bagat divort", sustine cotidianul "Ziua". Pentru a echilibra balanta, acelasi ziar reaminteste ca prin tirg s-a vorbit si de o escapada a Ioanei cu un "falnic SPP-ist, care cinta ceva mai bine decit Bodo la instrumentul din dotare".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.