Bogdan, noul iubit al Roxanei, a ajuns bunul 'familiei'
In timp ce Adina, lidera trupei Heaven, a pus capat casniciei sale cu Bogdan Pintea, divortul pronuntandu-se pe data de 15 august, atunci cand artista a redevenit Postelnicu, sora sa, Roxana, si ea membra a respectivei formatii, este, de cateva saptamani, implinita in viata amoroasa. Ea traieste o poveste de dragoste cu Bogdan, de la Blue Eyes, nimeni altul decat partenerul Adinei, din videoclipul "O parte din rai". "Eu am avut rolul unei femei indragostite.

Nu a fost un clip de imagine, ci o poveste foarte frumoasa de dragoste, intre mine si locotenentul de pe front (n.r.: Bogdan)", anunta Adina. Relatia dintre Roxana si Bogdan a inceput inainte de filmari, ei evitand insa sa o faca publica. De atunci, cei doi sunt nedespartiti, apropiatii spunand chiar ca este posibil ca artistii sa ajunga in fata altarului, ei fiind parca facuti unul pentru altul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.