Recunosc cu mana pe paharul cu ceai ca nu imi este foarte usor sa scriu acest articol. Am tacut saptamani in sir. Am tacut si am inghitit kile de ceai vazand cum Oana Zavoranu, cea pentru care am avut o oarecare urma de simpatie, a sarit nu numai calul, ci si grajdul bunului-simt, intr-un spectacol de mahala cum rar mi-a fost dat sa intalnesc

In urma acuzatiilor si minciunilor lansate de Zavoranu la OTV, pe care le voi lamuri putin mai jos, am refuzat si refuz sa mai intru la Dan Diaconescu in emisiune, inclusiv prin telefon. (Dan poate sa confirme cele spuse de mine, mai ales ca ne-am mai intalnit de atunci pentru alte probleme). Asta nu inseamna ca il admir mai putin sau ca am pica pe el. O sa vedeti de ce.

Cand soricelului Dan Diaconescu ii creste blana de vulpe

Contestat de multi "specialisti", admirat de marea masa manipulata de telespectatori, Dan Diaconescu are meritul de a fi zguduit din temelii amortita televiziune nationala cu subiecte incendiare, chiar daca uneori vulgare, devenite, apoi, rampa de lansare pentru adevarate dezbateri de presa. Aparent retras, Dan este un fin psiholog, care stie sa aduca in emisiunile sale oameni cu multa samanta de scandal.

Dupa ce ii asmute unul impotriva celuilalt, ii lasa sa se dezlantuie si sa se sfasie. Adept al principiului "divide et impera" Diaconescu stie cand sa provoace, dar mai ales cum sa provoace. De obicei sunt alesi oameni cu spirit polemic dezvoltat, care pot sa faca audienta fara prea mari eforturi. Unul dintre exemplele cele mai elocvente este Oana Zavoranu, care dupa un inceput timid, prilejuit de un banal proces in familie, a ajuns sa se isterizeze si sa se lanseze in afirmatii ce o vor costa bani grei si, indraznesc sa spun, chiar cariera.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.