Nevasta afaceristului si-a petrecut dimineata de ieri la Sectia 8 Politie

Dupa mai bine de doua saptamani de circ continuu, timp in care Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au balacarit in public, chipul Argentinei Grosu, femeia din cauza careia cei doi se vor desparti, iese pentru prima oara la lumina.

Nici pana acum, femeia care i-a bagat in tribunal pe sotii Prigoana nu s-a aratat in public. Misterioasa amanta nu a facut nici un fel de
declaratii in legatura cu scandalul in care a intrat, ba mai mult, a comunicat cu jurnalistii numai prin intermediar.

Ieri, insa, misterul s-a risipit. Ziaristii de la "Averea" au intrat in posesia unei fotografii care o prezinta pe cea despre care se spune ca, timp de sase ani, a fost iubita secreta a lui Silviu Prigoana. In timp ce Argentina continua sa se ascunda, Adriana Bahmuteanu a facut, ieri, un drum pana la Sectia 8. In fata oamenilor legii, ea a povestit, asistata de avocatul Nasty Vladoiu, ce s-a intamplat in noaptea in care sustine ca Prigoana a izgonit-o, imbracata doar in pijama, din vila lor din Pipera.

Chiar daca lumea s-a obisnuit cu toanele celor doi, cu despartirile furtunoase si impacarile pline de tandreturi, de data aceasta Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au decis ca relatia lor nu mai are nici un viitor. "Am obosit. Aceasta relatie mi-a facut numai rau. M-am si imbolnavit. Chiar daca vrea el, nu mai vreau eu! Decizia mea e definitiva. Nu ma mai impac niciodata cu el. Nu mai suport sa aud atatea rautati spuse la adresa mea", ne-a spus Adriana.

"Bahmutanca" a fost audiata in legatura cu scandalul provocat de ea in garsoniera lui Silviu Prigoana, acolo unde statea Argentina

In fata Sectiei 8, Adriana, asistata de avocatul Nasty Vladoiu, a spus: "Nu am facut decat sa povestesc politiei ce s-a intamplat in acea dimineata. Nimic mai mult. Ce a declarat Argentina la cateva zile de la incident nu e adevarat".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.