Monica si Irinel Columbeanu au decis sa nu arunce bani pe fereastra la nasterea primului mostenitor, preconizata pentru luna ianuarie. Cei doi soti au ales ca micuta sa vada lumina zilei in Romania, si nu in apa, la clinica din Belgia sau Franta, asa cum si-a dorit, initial, viitoarea mamica. "Monica va naste sigur in Romania si in nici un caz prin cezariana. Inca nu am ales clinica, intrucat avem de optat intre mai multe variante", a spus chiar omul de afaceri.

Hotararea familiei Columbeanu de a renunta la deplasarea in Paris sau Belgia echivaleaza, practic, cu reducerea cheltuielilor aferente pentru un astfel de eveniment. Mai mult, omul de afaceri si-a anuntat nevasta ca in starea in care se afla nu mai sunt indicate plecarile in strainatate. Asadar, cei doi soti, obisnuiti sa se imbrace de la Paris, München sau Viena, isi vor innoi de aceasta data garderoba cu haine "made in Romania".

O data cu apropierea termenului in care Monica va aduce pe lume primul sau copil, familia Columbeanu a facut pasul inapoi in ceea ce priveste nasterea fetitei in strainatate. Cei doi soti au ales ca micuta sa vada lumina zilei in Romania, si nu in apa la clinica din Belgia.

Monica Columbeanu urmeaza sa nasca in luna ianuarie, intr-unul dintre spitalele de specialitate din capitala, avand de ales intre Filantropia si maternitatea din Giulesti. Decizia celor doi soti de a renunta la deplasarea din Paris sau Belgia, unde tanara sotie a omului de afacerri dorea, initial, ca primul mostenitor sa vada lumina zilei, echivaleaza, practic, cu reducerea cheltuielilor aferente pentru un astfel de eveniment. Sau poate ca Irinel Columbeanu a devenit constient de faptul ca numele sau reprezinta un alt fel de rezonanta pe meleagurile autohtone decat in afara granitelor. "Monica va naste sigur in Romania.