Pentru ca o cheama Elena Natura, ne-am gindit imediat ca numele a atras dupa sine un intreg bagaj genetic: frumusete, carisma, personalitate. Elena, in virsta de 17 ani, va reprezenta Romnia la finala Supermodels of the World 2006 care va avea loc la New York, in ianuarie 2007.

Campania de racolare de frumuseti autohtone a agentiei MRA s-a derulat in 41 de orase, intre 20 septembrie si 8 noiembrie. La finala de la Bucuresti "un casting tehnic", dupa cum l-a numit presedintele MRA, Liviu Ionescu, au ramas 50 de concurente.

Una singura a corespuns exigentelor unui juriu profesionist si extrem de pretentios (presedinte a fost Michael Stein, de la Ford Paris), compus din reprezentanti ai agentiilor de moda din Spania, Italia, Grecia, Anglia. In unanimitate, au conchis, cind au comparat finalistele: "Fata asta are gratie, seamana cu o balerina de la Balsoiul rusesc".

"Elena a fost preferata de juriu pentru ca intruneste cerintele unui model de top: este frumoasa, are personalitate, este feminina si are gratie, un lucru rar in ziua de zi. Are atitudine de balerina. Ai fi tentat sa crezi ca a facut ani intregi de balet. Nu a facut deloc!", comenteaza Liviu Ionescu noua "achizitie" a agentiei sale. Parintilor nu le-a venit sa creada ca fata lor, Elena, eleva in clasa a XI-a la Colegiul Mihai Eminescu din Bucuresti, va reprezenta Romania, pe 17 ianuarie la New York, la cel mai "high" concurs de modelling. "Au fost atit de surprinsi!... Nu se asteptau. Elena mai avusese contacte cu diverse agentii de modelling din Bucuresti dar nu avea contract cu nici una. A venit la casting ca sa incerce si ea. A cistigat, spre surprinderea ei si a familiei ei. Nici macar nu are pasaport! Acasa mai are doi frati si o sora mai mica, in clasa a III-a. Are doar noua ani, este la fel de frumoasa si am luat-o si pe ea la agentie! Amindoua au rezultate bune la scoala", a mai spus Liviu Ionescu.

O alta romanca a obtinut un contract de 150.000 USD

La finala new-yorkeza, vor participa in jur de 40 de concurente din tot atitea tari. Fetele vor fi cazate la Hotel Hudson din Manhattan. Premiile pe care organizatorii le pun la bataie constau in contracte de modelling cu cifre impresionante: locul 1: 250.000 USD; locul II -150.000 USD; locul III - 100.000 USD si alte premii de 75.000 si 50.000 USD. "Aceste contracte sint garantate de catre reteaua de agentii Ford din toata lumea", asigura Liviu Ionescu.

"Acum doi ani, o alta reprezentanta MRA a obtinut un contract de 150.000 de dolari la finala mondiala Ford. Este vorba de Otilia Aionesei. A plecat initial la New York, unde lucreaza si acum, dar a colindat toata lumea - Japonia, Italia, Anglia, Franta". Elena Natura are 1,76 m, 54 kg, dimensiuni 81-60-88. "Are parul lung, chiar foarte lung pentru cerintele de acum ale pietei internationale. De departe poate sa fie imaginea unui sampon sau a unor produse pentru par", confirma Liviu Ionescu.

Pina in ianuarie, Elena va intra intr-un program special de pregatire - "ii vom face un portofoliu, va avea un antrenor pentru podium si va face pregatire fizica de intretinere", a spus reprezentantul MRA. Modele de seama ale agentiei Ford sint Elle McPherson, Patricia Velasquez, Jane Fonda, Kim Basinger (este stiut ca inainte de a deveni actrite, ultimele doua au fost intii manechine).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.