Sofia Gucci, o tanara din Romania, care si-a facut o cariera in lumea filmului la Milano, a trecut pragul dormitorului celebrului actor Don Johnson. Actorul, in varsta de 56 de ani, a facut o pasiune pentru tanara noastra compatrioata, Sofia, o frumusete bruneta ce numara doar 20 de primaveri
Daca pentru romani Sofia pare a fi o necunoscuta, nu acelasi lucru putem spune despre italieni. Aceasta s-a remarcat mai ales prin prisma relatiei amoroase pe care a avut- o cu seducatorul actor din "Miami Vice", Don Johnson. Romanca a reusit sa intre in gratiile vedetei de la Hollywood traind cu acesta doua zile de dragoste patimasa.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru turnarea filmului "Bastardi", in care amorezii erau colegi de pelicula. Scanteia dintre cei doi s-a aprins chiar de la prima vedere, dar, din pacate, pentru ta- nara actrita, relatia lor a durat doar un weekend, pe care acestia l-au petrecut la Trani. Potrivit Sofiei, se pare ca aceasta nu stia ca actorul era casatorit. "Am fost foarte nervoasa cand am aflat ca Don este casatorit si ca are copii. Mi-a spus aceste lucruri dupa doua zile, dupa ce ne-am intors de la Trani. Eu nu sparg casa nimanui", marturiseste tanara.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.