Sarbatoarea senzationalului gretos continua. Dupa ce v-am incintat cu un format singeros si altul de-a dreptul scandalos, m-am gindit ca n-ar strica deloc si putin romantism. Sa pofteasca, asadar, in scena, emisiunea „Din dragoste zoofila“!
Omul s-a nascut sa iubeasca si sa sufere din dragoste. Din dragoste de oameni sau de animale. "Din dragoste zoofila" e un format tv care se apleaca asupra iubitorilor de animale, asupra celor care traiesc, impreuna cu ele, sfisietoare povesti de iubire, asupra celor care sufera atunci cind sint parasiti si care ar face orice ca sa-si aduca inapoi animalul iubit si sa-l pastreze alaturi pina la sfirsitul zilelor.

Prezentatorul emisiunii "Din dragoste zoofila" va fi un zoofil sexy si charismatic. E important ca oaia Gina sa vibreze atunci cind el ii iese in cale, pe inserat, si-o striga, exact ca Mircea Radu, "Ia vino-ncoace, frumoaso, ma cunosti?". E important ca oaia Gina sa se lase ademenita-n caravana si ca ea sa accepte sa vizioneze mesajul in care barbatul Viorel ii cere iertare c-a-nselat-o cu alte oi, c-a venit beat acasa sau c-a batut-o. Apoi, povestile de la "Din dragoste zoofila" trebuie neaparat sa fie spectaculoase.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.