Smiley, unul dintre componentii trupei Simplu, adora aventurile de o noapte in compania dansatoarelor din cluburile bucurestene. Astfel, cantaretul si-a facut de cap o noapte intreaga alaturi de o tanara stripteuza, pe nume Alina
Cu toate ca a reusit sa-si contureze prin prisma emisiunii "Dansez pentru tine" imaginea unui mascul pe care orice femeie si l-ar dori alaturi, Smiley nu este ceea ce pare a fi. Cantaretul e, inainte de toate, barbat, si rezista cu greu tentatiilor venite din partea sexului frumos. In urma cu cateva saptamani, Smiley s-a lasat "agatat" de una dintre dansatoarele fostului club de noapte "Cheers", alaturi de care si-a petrecut intreaga seara. Tanara dansatoare nu a depus prea mult efort pentru a-l prinde in mreje pe pitestean. Potrivit unor surse bine informate, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, intre cei doi s-a infiripat o adevarata idila, dar care, din pacate pentru Alina, s-a sfarsit odata cu venirea zorilor.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.