Viitoarea lui sotie nu este insetata dupa publicitatea facuta pe spatele celebrului ei logodnic. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani, la Predeal, si de atunci au ramas nedespartiti.

Din cate observam, Dezbracatu' s-a cam saturat de atata burlacie si de diminet ile in care nu se trezeste decat pentru a se imbraca. In viata reala, nu este departe de ceea ce vedem la televizor.

Vedeta Prima TV, Codrut Eugen Keghes, este un ploiestean in varsta de 33 de ani. Numele lui real nu spune multe, dar fanii carcotasilor il repereaza dupa costumul negru, pantofii sport si fularul alb. Este cel care se impiedica si de care se impiedica VIP-urile la petrecerile mondene, in rolul lui Catalin Dezbracatu'. Un rol care i se potriveste ca o manusa, in pielea caruia a intrat in urma cu un an si jumatate, la "Cronica carcotasilor". Catalin este el insusi si dezbracat, si imbracat. Nu se considera o vedeta. Despre Dezbra- catu', parerea unanima este ca e sarit de pe fix. Asa spun cei care rad in hohote cand il vad la rubrica emisiunii prezentata de Huidu si Gainusa.