Low Erno, interpret de muzica de petrecere, de nationalitate maghiara, a avut ghinionul sa preia fostul numar de telefon al lui Madalin Voicu. Asadar, de circa opt luni, Low traieste un adevarat cosmar, fiind apelat non-stop chiar si de fostele iubite ale politicianului.

Zilele trecute, am dorit sa-l contactam telefonic pe Madalin Voicu, pentru a obtine o declaratie referitoare la controversata cununie a Oanei Zavoranu cu Pepe. Surpriza insa, pentru ca nu politicianul ne-a raspuns la numarul cu pricina, ci un domn vizibil deranjat de apelul nostru: "Imi pare rau, dar Madalin nu mai are acest numar de telefon de circa opt luni, de cand mi-a fost dat mie de la compania de telefonie mobila. S-a facut sa-l preiau, fara sa am insa habar cui i-a apartinut. De atunci, ma deranjeaza tot felul de persoane, de la politicieni si oameni de televiziune, pana la femei insistente, probabil foste iubite de-ale acestuia. Il rog insistent pe Madalin Voicu sa-si anunte cunostintele ca are alt numar de telefon, pentru a ma scapa de chin".

Lui Madalin nu-i pasa

Referitor la aceasta incurcatura, Madalin Voicu ne-a declarat: "Imi pare ca Low are probleme din cauza mea, dar vina nu-mi apartine. Am renuntat la acel numar de telefon de ceva vreme, dar nu ca sa ma ascund de cineva, ci pentru ca, in paralel, mai aveam un alt telefon, si deja ma incurcam in celulare".

Pana sa intre, fara voie, in acest bucluc, Low Erno, in varsta de 30 de ani, ducea o viata linistita in Turnu Severin, castigandu-si existenta ca solist la nunti, botezuri si inmormantari.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.