Saptamina dementei continua. Dupa fabulosul format tv, „Chirurgii contraataca“, cu mutilari si decese in direct, a sosit momentul sa dam handicapatului ce-i al handicapatului. Doamnelor si domnilor, va voi delecta, astazi, cu senzationalul concurs „MISS&MISTER HANDI“. In care, din pacate, nu mai moare nimeni.
"Miss si Mister Handi" e, dupa cum banuiesc ca deja v-ati prins, un concurs de frumusete pentru handicapatii psihomotor de cel mai avansat grad. Concurentii (cinci barbati si cinci femei), cit mai diformi si mai oligofreni posibil, vor evolua, spre deliciul telespectatorilor, in fata unui public spectator la fel de handicapat, dar foarte entuziast. Prezentatorii, membrii juriului si cei din echipa tehnica vor fi alesi, in schimb, doar pe baza de handicapuri fizice, ca sa poata tine cit de cit sub control ceea ce se va intimpla in platou. Concursul propriu-zis va urma, in mare, schema clasica a competitiilor de frumusete, fiind impartit in urmatoarele probe: 1. Proba de tinute de seara, in cadrul careia concurentii vor defila senzual care in rochii de seara pretioase si stralucitoare, care in smochinguri elegante, in functie de sex;


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.