Membrul trupei N&D, Nick (Nicolae Marin), si-a oficializat recent relatia cu iubita lui, Catalina, la Primaria sectorului 3. Ce a mirat pe toata lumea a fost faptul ca Nick a renuntat la o tinuta cat de cat sobra si, sarind in cealalta extrema, a venit la Starea Civila imbracat in... trening rosu
Cantaretul nu s-a dezlipit de tinuta lui de scena nici macar in ziua casatoriei. Este un lucru rar sa il vezi pe Nick de la N&D intr-o tinuta mai serioasa. Astfel, si in ziua casatoriei, costumul de ginerica a fost inlocuit cu un trening rosu. Ceremonia de oficializare a casatoriei s-a desfasurat intr-un cadru mai restrans. Poate acesta a fost si motivul pentru care Nick si proaspata lui sotie au lasat la o parte tinutele pompoase sau elegante si au venit la Starea Civila... ca la piata.

Nici invitatii nu au fost numerosi: doar cativa prieteni apropiati, printre care si fetele de la Etnic. Nici macar reprezentantii casei de discuri nu si-au facut aparitia, din cauza ca Nick a facut invitatiile cu o ora inainte de inceperea ceremoniei! Daca ne gandim putin la organizarea evenimentului, se pare ca proaspatul cuplu nu a depus un efort prea mare. Ba chiar ideea e posibil sa le fi venit intr-o dimineata, la cafea. Asta pentru ca iubirea dintre Nick si proaspata lui sotie, Catalina, dureaza de ani buni si cei doi nu pun mare pret pe oficializarea relatiei. |n final, Nick si Catalina si-au calcat pe principii si s-au dus in fata ofiterului Starii Civile, pentru a le da satisfactie parintilor!


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.